Zembag na chleba
Zembag na chleba je určen pro uchovávání kváskového či konzumního chleba. Tento pytel má vnitřní funkční vrstvu, která je tvořena nanomembránou vyvinutou Technickou Univerzitou v Liberci. Při každodenním používání reguluje tato membrána vlhkost v pytli Zembag tak, že prodlužuje trvanlivost uloženého chleba. Tomu pomáhá i vnější vrstva, která je bavlněná.
- Zembag na chleba je široký 33 cm, kapsa je hluboká 45 cm. Překryv kapsy má délku 25 cm.
Specifikační body
- Zembag na chleba je určen především pro chleba (kváskový a konzumní)
- uskladněním bílého pečiva nedosáhnete významnějšího prodloužení trvanlivosti
- nanomembrána je zdravotně nezávadná, neuvolňuje žádné částice a pachy
- do Zembagu se nepřidává žádná další Náplň
- Zembag je vyráběn v ČR v chráněné dílně Invala
- koupí Zembagu podporujete český výzkum
Detailní popis
Jak se správně používá Zembag na chleba:
- Uchovávejte kváskový nebo konzumní chléb vcelku, nenakrájený
- Vkládejte ho do pytle ukrojenou stranou dolů, aby si déle udržel vláčnost
- Zembag na chleba dobře uzavřete, případně přeložte pro maximální těsnost
- Na začátku si všímejte, jak chléb reaguje – každá domácnost má jiné podmínky (teplotu, vzdušnou vlhkost)
Do Zembagu na chleba nevkládejte:
- horký nebo čerstvě rozpečený chléb
- vlhký, zmražený nebo plesnivý chléb
- tvrdý či okoralý chléb
- toastový chléb nebo jiné pečivo (jemné, sladké, tukové)
Tipy navíc:
- občas Zembag na chleba otočte naruby a vyvětrejte
- Zembag na chleba je možné šetrně vyprat, perte na 30 °C, bez aviváže a do 800 otáček
- doporučujeme před prvním použitím Zembag na chleba vyprat
Pamatujte: Zembag na chleba prodlouží životnost chleba, ale nezastaví proces stárnutí.
Alternativy
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!