Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Rychlá objednávka

Včelovak voskovaný sáček Luční květy

Novinka

Strouhanku, anebo měkký chléb i pátý den? Včelovak tuto otázku řeší svojí voskovou vrstvou, díky které váš bochník vydrží skutečně déle měkký a neokorá.  Na zabalení postačí přeložit jeho okraj. Vak bude držet svůj tvar díky poctivé voskové vrstvě. Včelovak malý je ideální na velikost chleba 700 g, Včelovak velký na chléb o váze 1000-1500 g. 

Zobraz detailní popis
Kód produktu: VCEVAK-LK-SMALL Kód výrobce: 8588007788135
470,00 Kč s DPH
388,43 Kč bez DPH
14 dní
Ks

Specifikační body

  • snadné a jednoduché použití 
  • udržuje pečivo déle čerstvé
  • šetří místo
  • dokonale ohebný a přilnavý - teplem rukou se přizpůsobí jakémukoliv tvaru potraviny či nádoby 
  • jednoduše se myje - stačí opláchnout vlažnou vodou, nechat oschnout nebo utřít utěrkou.
  • krásný a voňavý
  • šetrný k potravinám i planetě 
  • ​opakovatelně použitelný - při správné péči Vám Včelovak vydrží klidně i dva roky
  • ​kompostovalený a rozložitelný - jakmile Vám Včelovak doslouží, lze ho po nastříhání na menší kousky zkompostovat. 
  • vyrobené na Slovensku

Včelovak malý   -  vhodný pro běžnou velikost chleba, 700 gramový bochník perfektně obalí.

Včelovak velký - vhodný na velký bochník chleba, 1000–1500 gramů.


 

Detailní popis

Včelovak je kombinací 100% BIO bavlny a unikátní voskové směsi z borovicové pryskyřice, jojobového oleje a včelího vosku. Vak je přirozeně prodyšný, pečivo v něm tak zůstane delší dobu čerstvé v porovnání s bavlněnými či papírovými sáčky. 

A bakterie?! Přírodní včelí vosk je antibakteriální, borovicová pryskyřice má antimykotické účinky a jojobový olej svými vlastnostmi dodává Včelovaku ohebnost. Včelovaky prošli testy RÚVZ a jsou certifikované na styk s potravinami.


OVŠEM POZOR!  Včelovaky jsou určené výhradně na balení nemastných pekařských výrobků, protože drobné částečky jiných potravin, tuku či sýru mohou uvíznout v rozích vaku.


Jak se správně starat o Včelovaky? 

Nemusíte se bát, že Včelovak nasaje vůni jídla napořád, stačí ho vyvětrat. Špína také není problém. Jemné opláchnutí vlažnou vodou a měkkou houbičkou pomůže udržovat obaly čisté. Ve studené vodě vosk vytvoří pevný povrch, který se snadno omývá. Po omytí ubrousek neohýbejte, ale otřete utěrkou, anebo volně osušte jako ostatní nádobí. Při správném zacházení vám Včelovak vydrží déle než rok. Navíc se dá lehce „převoskovat/obnovit“ v každé domácnosti. Včelovak nemyjte horkou vodou, nevkládejte do trouby, mikrovlnné trouby, myčky nádobí ani nevystavujte přímému slunečnímu záření.


VIDEO UKÁZKY: