Terina s hříbky 220 g
Lucien Georgelin - poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů. Recept na přípravu této teriny, která se tradičně připravovala na francouzských farmách, převzal Lucien Georgelin přímo od své matky Elyse. Její skvělá chuť a vůně poctivého masa evokuje francouzský venkov.
Specifikační body
- Složení: Vepřové maso z krku, vepřové maso, kachní maso, drůbeží vývar (voda, jatečně upravená drůbež, cibule, sůl, pepř), cibule, vepřová játra, dehydratovanéhříbky (voda, hříbky, karamel (cukr, voda), sůl, česnek, vepřová želatina, rum (rum, sůl, aroma), pepř.
- Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 947 kJ/ 228 kcal, Tuk 19 g (z toho nasycené mastné kyseliny 9,2 g), Sacharidy 2,5 g (z toho cukry 0,8 g), Bílkoviny 13 g, Sůl 1,9 g
- 100% francouzské maso
- bez konzervačních látek či umělých přísad
Obsah balení
- Obsah: 220 g
- Země původu: Francie
- Balení/obal: sklo
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!