X
Produkt byl přidán do objednávky.
Úvod Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Oslavan, a. s. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Oslavan, a. s. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Vytisknout stránku

Info o přepravě

DPD Private komfortní doručení objednaného zboží po celé ČR. Doručení objednaného zboží do druhého dne mezi 8. a 18. hodinou při objednání zboží do 10:00
Česká pošta Balík Do ruky je doručen v celé ČR následující pracovní den po dni podání a při objednání zboží do 12:00
Česká pošta – Balík Na poštu je doručen na vybranou poštu v celé ČR následující pracovní den po dni podání a při objednání zboží do 12:00
In Time –  komfortní doručení objednaného zboží po celé ČR do druhého dne při objednání zboží do 10:00.
Geis Cargo – pro objednávky, které splňují parametry nadměrné zásilky (rozměrem nebo váhou)
Osobní odběr
– v našem skladě v pracovní dny 13:00 – 15:00 hod (ulice Bítešská 13, Náměšť nad Oslavou)

Více informací o přepravě

Rychlý kontakt

Oslavan, a. s.
Bítešská 13
Náměšť nad Oslavou 675 71

Tel.: +420 568 623 403
Mob.: +420 737 719 191
Fax: +420 568 623 646
E-mail: eshop@oslavan.cz

© 2019, Oslavan, a. s. – všechna práva vyhrazena

Ochrana osobních údajů (GDPR) | Prohlášení o přístupnosti | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | E-shop vytvořen na Profesionální CMS | eod.cz | XHTML 1.0