Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Rychlá objednávka

Nedělní terina s kachními játry

Tento produkt byl oceněn STŘÍBRNOU MEDALÍ na CGA PARIS 2015 (Concour Général neboli CGA je všeobecná zemědělská soutěž, která byla zahájena v roce 1870 pro představení a ocenění nejlepších francouzských výrobků a chovných zvířat.
Pod záštitou ministerstva zemědělství a výživy a CENECA. Počátky založení CGA se datují již k 31.3.1843). Masová směs obohacená o pěkné kousky foie gras.

Zobraz detailní popis
Kód produktu: TBLG078
127,00 Kč s DPH
110,43 Kč bez DPH
Méně než 5 ks
Ks

Specifikační body

Složení: Vepřové maso, vepřové maso z krku, kachní játra/foie gras 20%, drůbeží vývar (voda, jatečně upravená drůbež, cibule, sůl, pepř), CELÁ VEJCE, sůl, vepřová želatina, pepř, cukr.

Nutriční informace ve 100g:

  • Energetická hodnota 1001 kJ/ 242 kcal
  • Tuk 20g (z toho nasycené mastné kyseliny 9.9g)
  • Sacharidy 2.2g (z toho cukry 0.6g)
  • Bílkoviny 12g
  • Sůl 1.5g

Detailní popis

Lucien Georgelin - poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů.

Obsah balení

  • Obsah: 200 g
  • Země původu: Francie
  • Balení/obal: sklo