Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Rychlá objednávka

Cukroměr

Cukroměr je určen pro měření zbytkového cukru v ovocném kvasu ve váhových %. Po naložení ovoce (jablka, hrušky, švestky, meruňky…) účinek zákvasu můžeme sledovat přibližně po dvou měsících. Ideální teplota kvasu pro měření je 20°. Kvasná tekutina se nám bude postupně blížit k horní části cukroměru. Jakmile nám cukroměr ukazuje 3°-2°, je zákvas vhodný k použití na zpracování v lihovaru. Dalším kvašením až k 0°může roztok úplně ztratit hodnotu. Stupnice na cukroměru je od 20°do 0°, rozdělena je po 1°.

Kód produktu: CSK
na dotaz
Ks

Obsah balení

Cukroměr je skleněný a je balen v papírové krabičce.
Délka cca 22 cm.